ČLÁNKY

Ahoj, vítám vás u takové malé zpovědi, u které jsem hodně cítila potřebu vám natočit. Takže nejsem nějak učesaná, namalovaná, nastrojená. Jenom jsem si prostě sedla, a řekla jsem si, že to chci dát všechno do kupy.

Dnes trochu netradičně - rozhodla jsem se přinést vám pár krátkých rozhovorů s inspirativními osobami. První z nich je klientka Darča. Můžete ji často vidět na stories na Instagramu (střípky z tréninků v PE studiu). Na videa s Darčou chodí celkem často i pozitivní reakce a dotazy, jak často cvičí, co spolu cvičíme a obdivné zprávy typu "jak to...

Je to tu. První adventní neděle je za námi a prosinec klepe na dveře. K vánočním přípravám patří neodmyslitelně i cukroví, návštěvy, svařák, vaječňák... A mohla bych pokračovat do nekonečna. Má smysl se přes svátky omezovat? Co udělat proto, abys po Vánocích neměla deset kilo nahoru? Pojď dočíst článek do konce!

Menstruaci prožívá každá žena naprosto odlišně. Slýchávám během tréninků nespočet názorů, kdy se liší nejen míra únava, projevy bolestí podbřišku, změny nálad, ale i motivace a chuť do tréninku.

Shyb, ať už podhmatem, nadhmatem nebo paralelním úchopem je většinou vysokým cílem, který si žena uloží. Není ale nereálný. Samotná jsem se dokázala naučit shyb (hlavně kvůli zápočtům na VŠ), aniž bych měla gymnastickou postavu. Vždy jsem byla ta mohutnější, osvalenější, a ty to mají na hrazdě v některých ohledech také těžší.

Pojďte se se mnou podívat, co to ve skutečnosti znamená UDRŽITELNÉ, jak rozeznat podlý marketingový tah od regulérní a autentické reklamy a jak fungují některé společnosti, které vám udržitelné výsledky slibují.

Ještě bych upravila na TEBOU NASTAVENÉ cíle jsou klíčem k tvému úspěchu. Ano, říká se, že cesta je cíl a já s tím naprosto souhlasím. I během tréninků to často vidím. Máme nastavený cíl, ale to, z čeho žijeme a čerpáme mentální sílu jsou samotné tréninky.